سه‌شنبه, 22 آبان 1397
عنوان : رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان مركزی به همراه كارشناسان این دانشگاه از امكانات مركز آموزش علمی كاربردی شهید بابایی اراك بازدید نمودند.
 ۱۳۹۳/۱۰/۲۲

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی به همراه کارشناسان این دانشگاه از امکانات مرکز آموزش علمی کاربردی شهید بابایی اراک بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی شهید بابایی ، روز یکشنبه 21 دی ماه رئیس این دانشگاه به همراه کارشناسان و مسئولین واحدهای مختلف با حضور در مرکز آموزش علمی کاربردی شهید بابایی اراک از امکانات موجود مرکز ، آزمایشگاهها و کلاسهای مرکزبازدید نمودند.

همزمان با این بازدید دکتر ذوالانواری رئیس دانشگاه واحد استانی با تاکید بر گسترش آموزشهای کشاورزی و نقش آن در اشتغال پایدار، بر نقش مراکز آموزش علمی کاربردی درخصوص آموزش های مهارتی تاکید نمود. و پژوهش و تحقیق را محور فعالیتهای دانشگاه علمی کاربردی نامید.