سه‌شنبه, 22 آبان 1397
عنوان : برگزاری نمایشگاه عكس بصیرت افزایی به مناسبت 9 دی در مركز آموزش علمی كاربردی شهید بابایی اراك
 ۱۳۹۳/۱۰/۱۰

برگزاری نمایشگاه عکس بصیرت افزایی به مناسبت 9 دی در مرکز

آموزش علمی کاربردی شهید بابایی اراک

به مناسبت فرارسیدن پنجمین سالگرد حماسه 9 دی نمایشگاه عکس با عنوان «9دی، روز شکست فتنه از مردم» در مرکز آموزش علمی کاربردی شهید بابایی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز به مناسبت فرارسیدن پنجمین سالگرد حماسه 9 دی نمایشگاه عکس و پوستر با عنوان «9دی، روز شکست فتنه از مردم» در مرکز آموزش علمی کاربردی شهید بابایی اراک برگزار شد. بنابراین گزارش، این نمایشگاه به همت بسیج دانشجویی و امور دانشجویی مرکز برگزار شد.

لازم به ذکر است، نمایشگاه عکس و پوستر «9دی، روز شکست فتنه از مردم» به مدت یک هفته از تاریخ 6/10/93برگزار و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سالن طبقه دوم مرکز از عکس‌ها و پوسترهای این نمایشگاه دیدن کنند.

ملت فهیم ایران در 9 دی 1388 ندای رهبر معظم انقلاب را لبیک گفتند و با حضور خود در صحنه، بساط فتنه و فتنه گران را در هم پیچیدند و نقشه شوم دشمنان را نقش بر آب کردند.

حماسه 9 دی باید برای منتقل شدن به نسل های بعد گرامی داشته شود تا نسل های آینده از نسل فعلی درس عبرت بگیرند. ملت ایران در طول عمر 35 ساله انقلاب اسلامی نشان داده اند که دشمن را به خوبی می شناسند و در زمان نیاز در صحنه حضور خواهند یافت.