دوشنبه, 1 مرداد 1397
عنوان : شركت مركز اموزش علمی كاربردی شهید بابایی در سومین نمایشگاه اشتغال و توسعه كار آفرینی دانشگاه علمی كابردی استان مركزی
 ۱۳۹۳/۱۲/۰۶

شرکت مرکز اموزش علمی کاربردی شهید بابایی در سومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی دانشگاه علمی کابردی استان مرکزی

سومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی دانشگاه علمی کابردی استان مرکزی  در ۱۲۰ غرفه از روز دوشنبه 4 اسفند در محل دائمی نمایشگاه های بین اللملی غرب ایران در اراک دایر شده و تا 8 اسفند ادامه دارد.

مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی با عنوان اشتغال ۹۳ با حضور مسئولین مراکز علمی کاربردی استان مرکز  و رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی غرب کشور در اراک برپا شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ، عبدالعلی ذوالانواری، رئیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان مرکزی در مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی با عنوان اشتغال 93 که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی غرب کشور در اراک دایر شد، گفت: تحقق سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب پیرامون اقتصاد مقاومتی نیازمند کارآفرینی و توسعه اشتغال است. ذوالانواری با اشاره به نقش دانشگاه جامع علمی و کاربردی در اشتغال و کارآفرینی، اظهارکرد: دانشگاه جامع علمی- کاربردی با توجه به رسالت‌ها و اهداف، دانشگاهی کارآفرین و مؤثر در توسعه اشتغال محسوب می‌شود و برپایی این نمایشگاه نیز جزئی از اهداف این دانشگاه است.

سومین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع عملی - کاربردی استان از چهارم تا هشتم اسفند در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی غرب کشور در اراک جهت بازدید علاقه‌مندان دایر خواهد بود و علاوه بر آن کارگاه‌ها و سمینارهای آموزشی و تورهای مهارت‌افزایی نیز ویژه بازدیدکنندگان برگزار می‌شود.