دوشنبه, 1 مرداد 1397
عنوان : دانشجویان، اساتید و كاركنان مركز آموزش جهاد كشاورزی شهید بابایی اراك در راهپیمایی یوم‌الله 22بهمن شركت كردند
 ۱۳۹۳/۱۱/۲۶

دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز آموزش جهاد کشاورزی شهید بابایی اراک در راهپیمایی یوم‌الله 22بهمن شرکت کردند

دانشجویان، اساتید و کارکنان  مرکز آموزش جهاد کشاورزی شهید بابایی اراک همراه با  مردم مومن و ولایت مدار استان مرکزی با حضور گسترده در آیین راهپیمایی 22 بهمن، آغاز سی و هفتمین بهار آزادی را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش جهاد کشاورزی استان مرکزی، از ساعات اولیه روز چهارشنبه باران رحمت الهی آرام آرام می بارید و زن و مرد ، پیر و جوان ، روستایی و شهری، دانش آموز و دانشجو، استاد دانشگاه و روحانی، کارمند و کاسب، همه و همه آمده بودند تا بار دیگر پایداری خود بر آرمانهای والای انقلاب را به رخ جهانیان بکشانند و با سر دادن شعارهای انقلابی بار دیگر با آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.  آن ها با حضور پرشور خود حماسه ای دیگر را به نمایش گذاشتند.